Szeretjük a Dob utcát. Benne van a gasztromagban, ahol alkotni kihívás. Minden lépésünket megtervezzük a konyhán, ahol ha kell, felborítjuk a szabályokat és  fuzionáljuk a legjobb ízeket, ezért lett a nevünk is Chess. Magyarország legfinomabb vidéki és kézműves alapanyagait használjuk fel, melyeket méltó módon tálalunk a főváros szívében egy pohár kézműves borral vagy sörrel.
Séfünk folyamatosan újít, régi magyaros fogásokról törli le a port, és teremti meg a Chess legújabb szenvedélyét, amit mi így hívunk: magyarosan, könnyedén.

salata_web

Rendszeresen megújuló étlapunk bisztrós vonalat képvisel, de külföldi vendégeink kívánságára domináns benne a MAGYAROS FELHANG. A fogások jelentős része újragondolt magyaros ételekből áll, vagy magyaros alapanyagokra épül a legkiválóbb hazai termelők alapanyagaiból. Így kerül az asztalra az elképesztően finom Mádi Sajt, Bodnár Sanyi manufaktúrájából, rohodi marhatenyésztőtől friss bélszín és hátszín, a Soma Sonkától gazdag ízvilágú sonkakülönlegességek.

sajt

Mindezek mellé csakis kézműves borokat tudunk elképzelni, ezért a pincearon.hu, azaz Kovács Antal háromszoros magyar bajnok sommelier webshopjának 30 kézműves bor ékköve mostantól éttermünkben is elérhető.
A vásárlás éttermi fogyasztáshoz nem kötött, azaz csak a borokért is nyugodtan beugorhat, de persze az az igazi, ha egy ebéd vagy vacsora elköltésére is módja adódik.
Borok vásárolhatóak: minden nap 15-22 óráig!

P4270030_800x_mac_resize

JAZZ KERT • A DOB UTCA ELDUGOTT ÉKSZERDOBOZA

A nyári kerthelyiségekben ücsörgés a budapestiek egyik legkedveltebb programja minden nyáron, amikor is a város hangulata felér egy nyaraláséval.
A zsizsegő Dob utcában a mi kertünk egy csendes ékszerdoboz, ahol minden adott a gondtalan pihenésre és gasztro-élvezetekre,mindezt úgy, hogy közben részese lehet a belvárosi életének.

jazz4Minden héten csütörtöktől vasárnapig búgós-bújós balladák, játékos swing, füstös jazz és érzelmes blues szólal meg Balogh Zsófia jazz énekesnő hangján. Kiváló zenei aláfestés egy finom fogás mellé.